تسنیم تجهیز طب رضوان

•  تائیدیه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تكنولوژي حاصله :  مهندسی معکوس

ويژگي محصول:

1-دارای دو قسمت بازویی مچی می باشد که به محض دمیدن باد به داخل دوکاف سبب می شود تا خون به ناحیه ی ساعد هدایت شود وحجم خون درناحیه ی ساعد به خصوص دررگ های ساعد چندین برابر شود و رگ های بیمار به راحتی قابل لمس گردد.

2-روی پوست دست بیمار هیچ گونه اثری به جای نگذاشته و بیمارهیج گونه دردی را احساس نمی کند.

3-به راحتی توسط پرستارقابل نصب است .

4-قابل حمل درتمامی نقاط ومقرون به صرفه می باشد.

5-کمک به تشخیص صحیح رگ توسط پرستارنموده ورضایت بیمار رابه دنبال دارد.

6- جلوگیری ازپارگی و خونریزی دیواره ی رگ وجلوگیری ازدرد بیش از حدی که بیمار درسایر روش ها متحمل می شود .

7-وسیله ای جامع وکامل جهت پیدا کردن بهترین رگ قابل لمس بیمار است.

8-وسیله ای است که میتوان با استفاده ازآن بهترین رگ پا را نیز انتخاب نمود .

9-به عنوان وسیله ای استاندارد مورد استفاده جهت سرم تراپی و رگ گیری می تواند مورد استفاده ی عموم قرار گیرد.

کاربری: سرعت و دقت عمل پرستار از مهمترین شاخصهای حصول نتایج بالینی مطلوب می‌باشد. استفاده از تورنیکت‌های رایج دقت کافی در رگ‌گیری به منظور خونگیری و یا وصل آنژیوکت را فراهم نمی‌سازد. در این شرایط احتمال آسیب رساندن به اندام بیمار به دلیل واضح نبودن رگ بیمار وجود دارد. مطالعه حاضر به منظور معرفی یک وسیله ابداعی ساده و موثر در انجام همزمان رگ‌گیری در بزرگسالان و اطفال و نیز ارزیابی کارایی این وسیله از دیدگاه کادر پرستاری طراحی گردید.

وضعیت فعلی محصول: در شرف گرفتن تائیدیه اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و سپس تولید و فروش نیمه صنعتی

تلفن تماس : 09159329590

نمابر: 37112648-051

آدرس پستی: مشهد- میدان فردوسی- میدان بوعلی، پژوهشکده بوعلی، مرکز رشد فناوری سلامت