اطلاع رسانی نمایشگاه و فن بازار

home page About Namayeshgah About FanBazar NewsFanBazar ContactFanBazar

اطلاع رسانی

نخستین نمایشگاه و فن بازار سلامت شمال شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این نمایشگاه و فن بازار ۱۲ الی ۱۴ بهمن با حضور ۳۰شرکت و ۸۰ محصول تولید داخل در حوزه سلامت و در بخش های تجهیزات پزشکی، فرآورده های دارویی، فناوری اطلاعات سلامت، لوازم مصرفی بیمارستان و تجهیزات رفاهی بیمارستانی برگزار می شود.

دکتر ممیزان با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای مهم معاونت پژوهشی ایجاد ارتباط های علمی و تخصصی میان مراکز و شرکت های دانش بنیان با صنعت است اظهار داشت: این نمایشگاه به منظور شناساندن  و معرفی محصولات تولیدی شرکت های مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری استان های شمالشرق  به مصرف کنندگان حوزه سلامت  که عمد تا عبارتند مدیران حوزه سلامت در  وزارت بهداشت، حوزه معاونت درمان و معاونت بهداشت و معاونت توسعه دانشگاههای علوم پزشکی  ، روسا و مدیران  بیمارستانهای دولتی و غیر دولتی و خیریه  ودیگر  مراکز درمانی و بهداشتی ونیز دانشکده های علوم پزشکی شرق کشور برپا می شود.

وی خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه و فن بازار تلاش می شود ایده ها و فناوری های شرکت های دانش بنیان برای تولید انبوه محصول به سرمایه گذاران و صنعت گران نیز معرفی شود.

رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مقدمات برپایی این نمایشگاه و فن بازار از دو ماه پیش در دانشگاه در حال انجام است.

دکتر ممیزان تصریح کرد: در این نمایشگاه ۳۰ شرکت با ۸۰ محصول حضور دارند که از این تعداد ۹ شرکت دانش بنیان بود و برخی از محصولات تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی دارای مجوز از اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت نیز هستند.

وی با اشاره به اینکه جوانان پژوهشگر و فناور نیازمند حمایت و کمک های معنوی مسئولان هستند تاکید کرد: انتظار می رود در این نمایشگاه، تولید کنندگان داخلی، افراد سیاست گذار و تصمیم گیرنده، اعضای هیات علمی و مسئولان دانشگاهی و استانی حضوری پررنگ داشته باشند.

گفتنی است: این نمایشگاه ۱۲ الی ۱۴ بهمن در پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برپا می شود.

منبع:  وب دا

الزام در اولویت قرارگرفتن تامین نیازهای مراکز درمانی از تولیدات داخلی

دکتر دیناورند معاون وزیر بهداشت و ریاست سازمان غذا و دارو طی بخشنامه ای از دانشگاههای علوم پزشکی خواست تا در تامین نیازهای مراکز درمانی، تولیدات داخلی را در اولویت قرار دهند. متن بخشنامه به شرح ذیل می باشد.ریاست محترم دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشورالزام در اولویت قرارگرفتن تامین نیازهای مراکز درمانی از تولیدات داخلی پیرو نامه 137390/655  مورخ 94/09/28  درخصوص الزام مراکز درمانی برای تامین نیازها از تولیدات داخلی و ابلاغیه شماره 79429 مورخ 84/11/30 ریاست جمهوری و براساس قوانین و دیگر مقررات و بخشنامه های ابلاغ شده از طرف هیات محترم وزیران و همچنین با توجه به ابلاغ سیاست­های کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و اقتصاد مقاومتی، توسط مقام معظم رهبری، تامین نیاز های مراکز درمانی از تولیدات داخلی با کیفیت در اولویت قرار دارد. لذا خواهشمنداست  دستور فرمائید در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی، کلیه مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تبعیت از بخشنامه­های مذکور و خرید کالاهای تولید داخل که دارای پروانه ساخت معتبر از این سازمان می باشند (صرفا کالاهایی که بر­اساس مندرجات وب سایت اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، به آدرس www.imed.ir  دارای پروانه ساخت معتبر می باشد) اقدام نمایند.بدیهی است کلیه داروخانه های مستقر در مراکز درمانی دولتی که نسبت به عرضه کالاها و ملزومات پزشکی اقدام می­ نمایند نیز مشمول این دستورالعمل می باشند.

منبع: اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی